Martelarenlaan 1
9200 Grembergen-Dendermonde
CONSULTATIES ENKEL NA AFSPRAAK
Tel. 052/21 40 75

Dierenartsenpraktijk Malfliet

Kleine huisdieren

Afslankprogramma

Voor het vermageren van uw hond of kat hoeft u er niet alleen voor te staan.

Wij helpen u graag aan de hand van:

  • gedetailleerde berekeningen van voedingswaarden
  • nuttige tips voor spel en voeding
  • continue opvolging van gewicht (zonder extra kosten)
  • blijvende motivatietips

Dit alles wordt u aangeboden in een totaalpakket. Info bij onze dierenartsassistente An.

Hier vindt u alvast een voorbeeld van de bekomen resultaten bij Falco en Babs:

Babs voor 8,9 kg                Babs na 7,5 kg                             Falco voor 49 kg                     Falco na 41 kg
aflankingsprogramme dierenartsenpraktijk malflietaflankingsprogramma dierenartsenpraktijk malfliet   

Falco zijn succesverhaal:

Een jaar geleden werd mijn Falco, een lieve zwarte labrador, 8 jaar. Het werd voor hem de zwaarste zomer ooit. Hij had last van de warmte, sliep hele dagen, geraakte met moeite aan het eind van zijn korte wandeling, kreeg allerlei soorten kwaaltjes, enz… 

Tijdens een weekend werd Falco erg ziek. Ten einde raad nam ik contact met de dierenkliniek Malfliet. Van bij mijn eerste bezoek kreeg ik reeds de raad om iets aan het gewicht van Falco te doen. Hoe begin je daar nu aan? Hij voelde zich al zo ellendig en daarbovenop nog diëten?

Al snel werden we in contact gebracht met An die gespecialiseerd is in voeding. We spraken af om een afslankprogramma op te starten. 

Een héél moeilijke start… Falco kon de brokken niet binnenhouden, enz… An bleef echter gedreven verder zoeken en uiteindelijk werd een evenwichtige voeding voor Falco gevonden. Hij mocht in plaats van 1 keer, twee keer eten per dag, tot zijn grote vreugde. Stilaan kreeg hij meer levenslust en begon hij weer meer te genieten van zijn wandelingetjes. Het programma verliep heel vlot en op regelmatige tijdstippen werd alles bij An geëvalueerd en de voeding werd aangepast. Zonder veel moeite, vielen de kilo’s er af en werd Falco zichtbaar levenslustiger. We kunnen alleen maar zeggen dat het een leuk, vooral eenvoudig succesverhaal geworden is. 

Op dit moment is Falco 9 jaar. Hij is verzot op zijn dagelijkse wandelingen, geniet van zijn lekkere maaltijden. Staat op elk moment te springen om met de auto mee op stap te mogen. En als hij thuis is houdt hij vanachter het raam de buurt in de gaten. De meest actieve waker van de hele straat. Kortom mijn lieve hond waar ik elke dag van kan genieten en die blaakt én blinkt van gezondheid. 

één ding is zeker! Hij stapt met volle overtuiging de dierenpraktijk binnen en is telkens gelukkig als hij de artsen ziet! maar zijn oogappel… is zeker en vast An!

Met dank aan Guy voor het schrijven van deze tekst !