Martelarenlaan 1
9200 Grembergen-Dendermonde
CONSULTATIES ENKEL NA AFSPRAAK
Tel. 052/21 40 75

Dierenartsenpraktijk Malfliet

Kleine huisdieren

Hot stone massage

Is een ontspannende massage met verwarmde lavastenen, volgens het verloop van de meridianen in het lichaam. Uiterst deugddoend voor honden met artrose, rugpijn, stress en oudere honden. Een echte aanrader!

Een woordje van Falco:


Tijdens de Opendeurdag van 17 april 2016 mochten we even proeven van een massage voor de hond. Mijn Falco zat toen net in een dipje. Hij was net zijn maatje, de poes, verloren... Hij beet heel zijn poot open door de stress en werd stilaan een lusteloze oude hond... De massage gaf hem, tot mijn verwondering, wat terug van zijn vertrouwde manier van doen.

Isabel ging op zoek met Bach-bloesems en massage om hem verder te helpen. Ondertussen mag hij zelfs genieten van een wekelijkse hotstone-massage. Hoe dat verloopt kan je maar ervaren als je het "live" meemaakt! In elk geval, een labrador van 10.5 jaar lijkt hij al lang niet meer. Artrose? Hij springt alweer overal op en af als een puppy en vooral, hij geniet weer van zijn lange wandelingen en heeft zijn glanzende vacht terug! Bedankt om deze oude lieverd de levenslust te geven die hij verdient! Ik geniet alvast mee van het resultaat!

Guy én Falco